петък, 22 август 2008 г.

Извори на чистота

Комплексна система за клетъчно пречистване
Не на всички е известно, че сърдечно-съдовата система страда повече от другите от замърсяванията на вътрешната среда на организма. А между другото повечето токсини, шлаки и свободни радикали се натрупват именно в кръвта, с която постоянно контактуват клетките на сърцето и кръвоносните съдове. "Извори на Чистота" поддържат ендоекологичния баланс на кръвта и лимфата и по този начин сигурно защитават сърдечно-съдовата система от химически повреждания, което е в основата на много кардиологични заболявания, включително и атеросклероза, инфаркт на миокарда и хипертонично заболяване.

Състав:
Формула 1
за пречистване на междуклетъчната среда - екстракти от сосюрея, екстракт от сена, екстракт от ехинацея, стръкове от очеболец, корени от копеечник, стръкове от детелина, хвощ, мечо грозде, листа от червена боровинка, корени от сладник и репей, цветове от вратига, стръкове от жълт кантарион и пача трева.
Формула 2 за вътреклетъчно пречистване - индолов концентрат от кръстоцветни зеленчуци, екстракт от хълмиста солянка, екстракт от курилски чай, плодове от расторопша, корени от монголско глухарче, иглички от сибирска бяла ела, листа от магданоз, листа от зелен чай.
Формула 3 за антиоксидантна защита на клетките - екстракти от гроздови семки, листа на малина, листа на черна боровинка, листа на праскова, цветове от невен, стръкове от мащерка, плодове на шипка, биофлавоноиди на цитруси, витамин А, витамин С, витамин Е, цинк, селен, мед, манган.


сибериявита.ком

Няма коментари: