петък, 22 август 2008 г.

ЖИВА КЛЕТКА III

Средство за хронобиологично коригиране за защита на сърцето
Сърдечно-съдовата система може да работи без прекъсване повече от 150 години. За тази цел са необходими, първо, силно сърце, способно да осигури на нашия организъм достатъчно кръв при всяко натоварване. Второ, еластични кръвоносни съдове, които могат да пропуснат всякакъв обем кръв без риск от повишаване на кръвното налягане. Трето, бърза кръв, която не се застоява и не се сгъстява. Да се доближим към тази цел ни помага "Жива клетка III", биологично активните компоненти на която поддържат силата на сърцето, помага за намаляването нивото на холестерина, укрепват кръвоносните съдове и пречи на образуването на кръвоносни тромби, помага за намаляването на артериалното налягане и защитава от стрес. Но най-важното е, че "Жива клетка III" възстановява здравите биоритми на сърцето и така защитава клетките на сърцето и кръвоносните съдове от стареене.

Състав на сутрешния комплекс:
екстракт от детелина, глог, зелен чай, сграбиче, листа от малина, гроздови семки, манган, хром, селен, витамин С, витамин А, витамин Е, биофлавоноиди, L-карнитин.

Състав на вечерния комплекс:
стръкове зизифора и бабини зъби, плодове глог, цветове невен, стръкове детелина, корени от динка, стръкове дяволска уста, листа от маточина.


сибериявита.ком

Няма коментари: