петък, 22 август 2008 г.

КАРДИОВИТ и ФИТОЧАЙ



Едно от най-добрите народни средства за лечение на сърдечно-съдови заболявания са плодовете на глог в пчелен мед. Уникалното съчетание на биологично активните вещества в меда и най-ефективното "сърдечно" растение дават възможност да се нормализира кръвното налягане, сърдечния ритъм и да се намали нивото на хорестерина.

Състав:
алтайски планински мед, ултраконцентрирани флуидни екстракти от плодовете на глог, стръкове на лютива мента и дяволска уста, листа на бреза, цветове на невен, листа на арника.



ФИТОЧАЙ "ШАНГА ЗУРХЕН" (Силно сърце)

Съчетанието на уникалните билки от байкалския остров Олхон в състава на фиточая "Шанга Зурхен" помага за повишаване силата на сърдечните съкращения; оказва антиаритмично, антиоксидантно и укрепващо кръвоносните съдове действие; помага за намаляването на артериалното налягане и защитава сърцето от стресови въздействия. Освен това, фиточай "Шанга Зурхен" помага за намаляването нивото на холестерина, защитава кръвоносните съдове от атеросклероза и има силен антитромботичен потенциал.

Състав:
стръкове от дяволска уста, плодове от глог, зелен чай, корени от динка, стръкове от зизифора, корени от божур, листа от маточина, листа от френско грозде, листа от кестен и малина.



сибериявита.ком

Няма коментари: