четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Повлияйте кръвното нестандартно - Част 2

Не приемайте, че лечението на всяко едно заболяване включва хапчета и силна храна. Погледнете на организма си като слохна плетеница от материя и финна енергия, която трябва да бъде пробудена, за да възстанови вредите, които сама е допуснала.

Продължаваме да ви запознаваме с нестандартните методи на възстановяване и оздравяване.

Олиготермия

Чудесна терапия на ERICSON LABORATOIRE, помагаща ни да се борим срещу ежедневния стрес, наднормено тегло, целулит, болезнени стави. Както повечето съвременни процедури за поддържане на тялото, и олиготермията има релаксиращо, дрениращо, антицелулитно и енергизиращо действие благодарение на богатото разнообразие от есенциални масла, съчетани в уникални коктейли в зависимост от нуждите на кожата. Отделните зони на кожата на тялото са със свои специфични нужди и на това се основава новата концепция на терапията. От петите до коленeтe се нанасят дрениращи продукти, съчетани с подходящ масаж. Бедрата, коремът и задните части се обработват с антицелулитни и отслабващи продукти посредством специален антицелулитен масаж. Горната част на тялото – гърди, рамене и гръб, се третират с енергизиращи продукти и се прилага тонизиращ масаж. Благодарение на уникалните свойства на есенциалните масла, глината и специалните масажни техники не само гарантирано се отслабва, но и видимо се подобрява състоянието на кожата. За по-лесно и пълноценно проникване на специалните комплекси от есенциалните масла и съставки тялото се опакова с термоодеяло, което загрява за 20 минути. След почистване на маските се нанася хидратиращ или отслабващ крем – по желание на клиента.

С аромат на какао
Съвременната козметична индустрия използва извлека от какаовите зърна като съставка на подхранващи препарати. Доказано е, че какаото стимулира отделянето на ендорфините – естествените “хормони на щастието”, които, от една страна, предизвикват приятното усещане за комфорт, а от друга, действат върху липолизата – основният механизъм за освобождаване от мазнини и токсини. Козметичният шоколад има силно антицелулитно действие, а неговите съставки стимулират кръвообращението, редуцират производството на мастни тъкани, регенерират и изглаждат кожата. Антицелулитната процедура с какао и пет вида чили с отслабващ ефект на SOTHYS започва с ексфолиране на тялото с продукти, съдържащи чили, екстракт от пипер от Ямайка и от черен пипер. Процедурата продължава с антицелулитен масаж с масло от джинджифил и манго – отличен стимулант, който тонизира, омекотява и забавя стареенето на кожата. Така обработеното и подготвено тяло се намазва с шоколадово фондю и се опакова с термоодеяло за 30 минути. Неговото действие се подсилва от предварително положения на проблемните зони отслабващ или дрениращ серум, който активира микроциркулацията, подобрява обмяната на веществата и спомага за бързото изчистване на подкожната мазнина. Ефектът е видим веднага – загуба на сантиметри от обиколката на ханша и бедрата, изглаждане на “портокаловата” кожа, цялостен отслабващ ефект.

Комбинирана терапия на HUET BIOLOGIE
За улеснение и удоволствие на работещата жена HUET BIOLOGIE предлага комбинирана терапия за стягане и тонизиране на бюста и тялото. В лабораториите на френската козметична фирма са разработени изключително ефикасни продукти за лице и тяло на основата на уникален биофундаментален комплекс. Неговите активни съставки са внимателно селектирани от морски организми и са с много високо съдържание на протеини, гликопротеини и аминокиселини. Процедурата започва с ексфолиация на тялото, чрез която се отстраняват мъртвите клетки и кожата се подготвя по-пълноценно да поеме нанасяните след това продукти за стягане, тонизиране и хидратиране. Удоволствието продължава с топла вана с разтворени във водата таблетки с морски водорасли. Освеженото от ваната тяло се обработва от шията до глезените с бодирепинг маска за стягане на бюста и тялото, съчетана с морски екстракт и стягащ, тонизиращ есенциален комплекс. За засилване на ефекта ”опакованото” тяло се поставя под инфрачервена светлина в специална spa капсула ”Океана” и така активните съставки на маската проникват дълбоко в кожата. Терапията завършва с намазване на тялото със стягащ и подхранващ крем, а глезените и ходилата – с охлаждащ гел за изморени крака. Дори и само след една процедура ефектът, който оказват на кожата продуктите на HUET BIOLOGIE, е забележим.

бюти.бг

Няма коментари: