понеделник, 1 юни 2009 г.

Изчистете плаките с Тибетска рецепта!

Днес науката открива все нови и нови начини да удължи живота на индивида, да съхрани здравето и работоспособността му.От древни времена човечеството се е стремило да открие тайната на вечната младост.

Но дали е нужно да измисляме отново онова, което нашите предци отдавна са открили?
През 1971 година сътрудници на ЮНЕСКО, посетили Тибет, в развалините на древен манастир откриват глинени плочки с уникална рецепта за подмладяване.
Удивителното е, че съставките на това чудодейно средство са известни на всички, но подмладяващият ефект се предопределя от “механизма” на приема му.

Ето я рецептата за вечна младост:
300 г чесън се измива и почиства, нарязва се на ситно и се смачква с дървена лъжица. Претеглят се 200 г от тази маса, като се взема отдолу, където има повече сок, поставят се в стъклен съд, заливат се с 200 г спирт и тази маса се затваря плътно. Остава на тъмно и прохладно място 10 денонощия, след което се прецежда през няколко слоя марля, изстисква се и се оставя да отлежи 2-3 дни. Настойката се пие със студено прясно мляко (по 50 г на прием) три пъти на ден, 20 минути преди ядене по специална схема.
Първият ден преди закуска — 1 капка, на обяд — 2 капки, на вечеря — 3 капки. Следващите дни дозата се увеличава с по 1 капка при всеки прием. На петия ден преди вечеря и сутринта на шестия ден се вземат по 15 капки, след което започвате да намалявате с по 1 капка на прием и на 10-ия ден вечерта пиете само 1 капка. От 11-ия ден се пият по 25 капки с мляко 3 пъти на ден преди ядене, докато свърши цялото количество. Подобен курс се повтаря след не по-рано от 5 години.

Лекарите са единодушни, че този природен препарат изчиства организма от мазнините и от калциевите отлагания, подобрява общата обмяна на веществата, повишава еластичността на кръвоносните съдове и подобрява зрението

чудеса.ком

Няма коментари: