четвъртък, 16 септември 2010 г.

Ако си с високо кръвно – отслабни, за да не го вдигаш повече!


Хората с високо кръвно трябва да бъдат много внимателни за здравето си, защото сами разбират, че може и да последва нещо лошо, ето защо, ако човек има наднормено тегло е добре да отслабне.

По какъв начин да го стори, освен да прибегне първо до този, който си е открай време – спортуването. Ако сте активни физически ще видите, че не само ще се почувствате добре цялостно, но и няма да имате толкова високо кръвно.

Лека, полека то се понижава, но за целта не трябва да стоите на едно място – грешка, която човек често прави, а това е убийствено и в двата смисъла на думата.

Вместо да бъдете като застояла вода в блато, накарайте организма си да се почувства като в планински ручей и отслабнете малко телесно, за да бъдете здрави дълголетно!

Ако занемарите тялото си без да полагате нужните грижи за него, то скоро ще ви изневери, както това става с високото кръвно.

Изисква се да го храните не само редовно, но и здравословно като наблегнете на фибрите в менюто си. Почивайте си!

Защото е всеизвестно, че издръжливостта на човешкото тяло достига до ненадминати висоти, но за да има такива постижения и фигурата е вталена за наистина добри резултати.


бутон за споделяне

Няма коментари: