понеделник, 31 май 2010 г.

Европейският Дом за възрастни хора „Заедно”

Бъдещето на нашите родители, вече може да бъде подсигурено с новият дом за възрастни хора „Заедно”, който отваря врати в град Симитли. Направен по последните европейски изисквания и тенденции, той предлага качество и комфорт за едно стойностно изживяване на старините. Не е случайно и това, че домът за възрастни хора изглежда като модерен хотел- доскоро той е бил точно такъв, като заслугата за изграждането му в такъв вид е на фирма „Дая турс”.

Домът предлага на разположение 24 луксозно обзаведени стаи, включващи собствен санитарен възел, интернет връзка, кабелна телевизия, климатик и телефон. За да е по- пълноценен животът в Дом „Заедно” хората отседнали там могат да се възползват от услуги, като ползване на сауна, джакузи, масаж, зала за гимнастика и конферентна зала. На разположение са и кабинети по масаж и рехабилитация, както и по физиотерапия. За външният вид се грижат професионалисти от козметичният и фризьорски салон.

За желаещите на пътуват се организират постоянни екскурзии до едни от най- привлекателните обекти в страната и чужбина, като завладяващият Охрид и едно най- красивите пристанища на Егейско море-Кавала. В страната могат да се посетят место като люлката на нашето възраждане- Рилския манастир или градове като Банско. За любителите на природата, квалифицирани инструктори провеждат ежедневни походи в близките планини и околности. Обогатяване на общата култура на гостите на Дом „Заедно”, също не е забравена, като се провеждат постоянни посещения на театри, кина и музеи. В домът функционират и различни клубове по интереси, където могат да се запишат всички желаещи да обменят опит и да се усъвършенстват своите готварски умения, да свирят, танцуват или да пеят.

Грижата за здравето, на хората отседнали в Дом „Заедно” винаги е била от първостепенно значение. Затова допринася екипът от квалифицирани специалисти, правещ постоянни наблюдения върху здравословното състояние на гостите на домът. Топлите минерални бани и новоизградените санаториуми в града, също допринасят за подобряването на тонуса и здравето на клиентите в домът за възрастни хора.

За цена от 800 лева на месец хората желаещи да живеят в дом „Заедно” получават четири храненият на ден, настаняване и пълни медицински наблюдения от персоналът.

Благодарение на многото си зелени площи и впечатляваща архитектура град Симитли все повече се доказва като град за качествен и пълноценен живот. Една от най-големите ми преимущества е,че е съвсем близо до столицата.

Няма коментари: