вторник, 6 януари 2009 г.

Ей така излекувах високото кръвно...

За високо кръвно може да пробвате следното. Сварете едно яйце в оцет и го оставете да престои поне 24 ч в оцета. След това изяжте само белтъка.
Теодора Петрова, Дупница

Топват се в оцет 3 бучки захар и се изяждат час преди закуска. Процедурата се повтаря 3 дни подред. Задължително обаче трябва да се контролират стойностите на кръвното налягане.
Йорданов, Перник

Има различни билки, с които може да намалите кръвното си налягане. Много полезна например е отварата от боровинки. Две чаени лъжички от сухите плодове се заливат с 300 мл вряла вода и след 8-9 часа се прецеждат. Този чай трябва да се изпие за един ден на няколко части през деня.

Здравецът също може да ви помага. Измийте добре корени от билката. Нарежете от тях 2 чаени лъжици и ги накиснете в 500 мл студена вода за 8-9 часа, прецедете и пийте по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди ядене.
Явор Янакиев, Ямбол

Една супена лъжица ябълков оцет се смесва със супена лъжица мед. Разбърква се добре и се приема сутрин. Вечер процедурата се повтаря и така поне 30 дни. Следва един месец почивка и пак наново.
Гинка Кирилова, Панагюрище


новинар.нет

Няма коментари: