сряда, 26 ноември 2008 г.

Как се лекува дистонията с народни средства?

Още Хипократ е казал, че ако времето се променя, човек трябва да бъде много внимателен. И наистина, промяната на времето е причина за много болести. Към тези промени е чувствителен всеки втори човек. Дори съществува специален термин за такова състояние - метеочувствителност. При едни хора това се изразява с леко виене на свят, при други е истинско мъчение: ту треска, ту приливи на горещина, или безпричинна паника и страх от задушаване...

Някои метеочувствителни хора са способни часове наред да лежат в леглото в пълна тъмнина. Всички тези явления начело с метеочувствителността са прояви на едно заболяване - вегетативно-съдовата дистония. Регулацията на много функции в организма се нарушава Много хора боледуват от вегетативно-съдова дистония.

Особено момичетата в период на съзряване, жени в период на климактерично ренастройване. А в по-напреднала възраст метеочувствителността достига своя пик. Всъщност вегетативно- съдова дистония означава нарушаване регулацията на дишане, ръвоснабдяване,потоотделяне, риниране и други функции на организма. А списъкът от симптоми е толкова дълъг, че би заел няколко страници. Те са много и разнообразни. Медицината се опитва да се справи поне с някои симптоми на това модерно заболяване, но невинаги се получава. Ние ви предлагаме една много полезна смес, която можете да си приготвите в домашни условия. Компонентите на тази смес са чисто растителни продукти, които не само че не оказват странични действия, но и засилват ефекта си един друг. Можете да си приготвите съвсем обикновена отвара - една супена лъжица от сместа на една чаша вода. Ври 5 минути и се оставя да се утаява 30 минути. Прецежда се и отварата е готова. Може и е желателно да си приготвите по-голямо количество. Съхранявайте го на хладно, може и в хладилника.

чудеса.нет

Няма коментари: