вторник, 25 ноември 2008 г.

Как да се оттърва от излишните килограми

Здравословното хранене, физическите упражнения и съобразяването с калориите на храната ще ви помогнат да изваете тялото си

Последните проучвания сочат, че по-голямата част от рекламираните по телевизията и радиото средства за отслабване имат сериозни странични действия. Гарантираният метод за отслабване поне с един килограм на месец е съобразяването с калориите на храната, която приемаме. Мазнините и водата са “виновниците” за трупането на килограми и затова трябва да се съобразяваме с тях.

ДОКАЗАНИ МЕТОДИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Китайската наука за природолечение разглежда загубата на теглото по съвсем различен начин - чрез вътрешно изгаряне на мазнините и на водата в организма. Или чрез външно премахване на излишната вода и мазнина чрез предизвикано уриниране и изпотяване.

Най-добре е в храната да има богато разнообразие на плодове и зеленчуци. По този начин ще осигурите на организма активните ензими, органичните алкални минерали и целулозата, необходими за доброто храносмилане, за перисталтиката и метаболизма.

Богата на белтъчини, но бедна на въглехидрати диета би допринесла за доброто усвояване на протеините и мазнините като енергия. Морските храни са великолепен източник на протеин, при това съдържат много малко мазнини. Редовното консумиране на пресен джиндижифил може да предизвика изпотяване и изгаряне на мазнините вътре в тялото.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

* Пийте много сок от моркови и зеле.

* Пийте по 1 чаша сок от * грейпфрут 1 час преди ядене.

чудеса.нет

Няма коментари: