сряда, 22 октомври 2008 г.

Магнитни бижута

Магнитни гривни и колиета. Изработени са от специална неръждаема медицинска стомана, върху която на места има нанесено 24 каратово златно покритие.

Това, което прави лечебно действието на гривните, са вградените магнитни дискчета, които създават сложно постоянно биомагнитно поле, действащо върху непрекъснато преминаващата през ръката кръв.

Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвообращението и кръвооросяването, цялостното действие на кръвоносната система и вече от много наши клиенти знаем, че в един по-дълъг период, макар и в тесни граници регулира и кръвното налягане, и то без значение, дали преди това е било ниско или високо.

Хипертония не се лекува, но посредством подобреното оросяване и отмиване на холестероловите плаки по стените на съдовете, поне до хипертонична криза един хипертоник няма да стигне. Възможно е да се намалят лекарствата.

Гривната има и болкоуспокояващ ефект в областта на ръката, на която се носи. При схващания, мускулни проблеми, ревматоидни процеси, ставни болки, плексити, възпалителни процеси и др. Облекчава умората.

С гривната може да се прави допълнително намагнитена (йонизирана) вода. Нанизва се върху бутилка с вода, за около час, два водата се йонизира. Една чаша на ден е достатъчна – за подобряване работата на стомашно-чревния тракт, отмиване на атеросклеротични плаки, камъни в жлъчката, бъбречния мехур и др.

Аз препоръчвам да се носи и от напълно здрави хора, за по добър тонус и преодоляване на умората от натовареното ежедневие и стреса, посредством по-доброто оросяване на главния мозък. Това е един много лесен и елегантен начин за профилактика.

обяви-бг.ком

Няма коментари: