сряда, 24 септември 2008 г.

Японска ензимна вана

Японската ензимна вана (ЯЕВ) е метаболично подмладяване на организма.

Какво кара толкова много хора да използват ЯЕВ

Повечето са напълно преобразени от нея. Само от една процедура, те се чустват изразяващо обновени, кожата им става мека, копринена, излъчваща топлина.

Получилите японска ензимна вана разказват за чувство на дълбока релаксация и подмладяване, невероятно успокояване на нервната и хранителна система, отлично детоксикиращо действие, благотворно влияние върху стари болки, стрес и енергийно изтощение.

Какво ЯЕВ

Ензимната вана действа отвън върху метаболизма, като симулира ензимната активност отвън навътре в тялото. Когато то е затрупано от биоактивната маса, циркулацията и метаболизма се стимилират отвън, давайки енергийна подкрепа на вътрешните органи. Така ваната, в едно и също време, дава на организма релаксация и енергизация.

Топлината в ЕВ се произвежда биологично от ферментацията на ензимите, природно пречистващ процес, изискващ наличието на над 600 активни ензима. Кожата е в пряк контакт с интензивната ензимна активност. С прибавената топлина към ваната, се произвежда нейна собствена електро-химична среда. Във всяка клетка на живата биологична тъкан има повече от 3000 различни ензими. Тази комбинация на топлина и енергия оказва влияние върху ензимите в тялото по много начини.

Ензимната вана изчиства наслагванията в подкожния слой. Повърхността на кожата, порите, дори клетките, се почистват старателно и акуратно от ензимната маса. При това увеличаване на ензимната функция в тялото ви, се увеличава и подхранващата и изчистваща органите функция, увеличаваща обмяната на кислород от дробовете до кръвоносната циркулация, балансираща нервната система.

Противопоказания

Високо кръвно налягане, бременност, охтика, белодробна туберкулоза, след употреба на алкохолни напитки.

Препоръчителна за хора,търсещи енергийно зареждане, детосикиране на организма, след стрес, проблеми с нервната система, болки в гърба, дископатия, стари травми, артрит, болки в ставите или просто, ако искате да се почувствате фантастично.

Препоръчителен е 60-минутен масаж на открито, съпроводен с ароматерапия и тиха музика.

Предлагат се японски чай с ензими и лека японска храна.


удома.ком

Няма коментари: