четвъртък, 31 юли 2008 г.

Хомеопатията срещу високото кръвно

SPENGLERSAN MYCOBACTERIUM COMP. D13 - A, Течност за втриване

За лека до средна хипертония. Създадено и развито от др. Карл Спенглер преди повече от 80 години, днес този медикамент може да се закупи в повечето аптеки, както и при личният лекар.

Какво е въздействието?

Едно добро кръвообращение е базата на всеки орган. В случая не са важни само главните кръвоносни съдове (макро циркулация) а малките вени и капиляри (микро циркулация) са за регулацията на кръвното налягане от огромно значение.

Ако при тях има някакви болестни изменения, то сърцето трябва да се бори срещу по-голяма съпротива при изпумпването, което води и до по-високото налягане. Точно тук въздейства Mycobacterium comp. А, помагайки най-малките кръвоносни съдове да бъдат разширени, така че да се разреши циркулацията на повече кръв към, но и от органите. Същевременно подобрява и циркулацията на самата кръв, както и едно по-добро разпределение в тъканта.

При подобряване на циркулацията и условията за нея, спада съпротивата в циркулирането на кръвта в микро-системата, от което и високото налягане спада.

Колко дълго се ползва Spenglersan Mycobacterum comp. A

Касае се за течен, хомеопатичен медикамент, който се прилага външно 3 пъти дневно по 10 пумп-пръскания, които се втриват от вътрешнаъа страна на лактите, както и върху възглавничките под палците на ръцете/

Лечението би трябвало, според тежеста на заболяването, да се приложи м/у 6 и 12 седмици, след което кръвното налягане се нормализира (макс. 140/90). След този период може да се продължи с поддържащо лечение, 3 до 5 пумп-пръскания на ден.

Ако взимате и хим. медикаменти е от полза да взимате допълнително и Mycobacterium comp. A. По този начин също могат да бъдат снижени неприятни, странични действия на хим. медикаменти. С времето тези препарати могат да бъдат и редуцирани.

Неприятни странични явления при употребата на Mycobacterium comp: Не се очакват. Медикамента се възприема идеално.

Опаковки:

Mycobacterium comp. A
20 ml
50 ml


хомеопфарм.чх

Няма коментари: