четвъртък, 31 юли 2008 г.

"Тибетски капки" (чеснов екстракт)

"Тибетски капки" (чеснов екстракт) ­ Извлек от кръвопречистващи билки; спирт; чеснов екстракт; билкова медовина "Медо"; благоприятства прочистване на кръвта, отслабване, помага за регулиране на метаболизма, при високо кръвно налягане, холестерол, тютюнопушене, алкохолно влечение и други.Прилага се с комплексна лечебна програма под лекарски контрол в кабинет "Био Дар"

ПОБЕЖДАВА ВИСОКО КРЪВНО

"Тибетски капки с "Медо" са комбинация от извлек от кръвопречистващи билки, чеснов екстракт и "Медо". Известни са и със синонима "Чеснов екстракт". Този чуден "еликсир на младостта и живота" помага едновременно за нормализиране на кръвното налягане и за стопяване на излишните килограми, когато се ползва едновременно с билковата медовина "МЕДО". Успешно се бори с атеросклерозата, изчиства плаките от токсини и прави кръвоносните съдове еластични. Какво значи високо артериално налягане? Точно тези плаки от токсини, заседнали в кръвоносните съдове, ги стесняват, и така невъзможността кръвта да протича нормално, повишава налягането в кръвотворните органи. Откъде идват токсините ли? От храната. С възрастта и излишните килограми, които не са нищо друго, а именно остатъчна храна, която не е успяла да напусне организма. Тя се натрупва във вид на мастна тъкан, т.е. неживи клетки, несвойствени за организма. Токсините се разнасят чрез кръвта в организма. Преминавайки през кръвоносните съдове, се натрупват в тях, постепенно с възрастта се втвърдяват и се получава атеросклероза, което ще рече ­ втвърдяване на кръвоносните съдове. Тибетските капки оронват и изхвърлят тези токсини, помагат да се регенерира и възстанови втвърдената тъкан и да се стопят и изхвърлят излишните килограми. ПРЕКРАСНО СРЕДСТВО ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ!
И не само това. Помагат за ускоряването и нормализирането метаболизма ­ обмяната на веществата и повишаване жизнения тонус. Искаме да улесним нашите читатели като им предложим готова разфасовка от "амброзията на живота" ­ чесновия екстракт. Можете да си поръчате чрез писмо свободен текст до редакцията "Тибетски капки с "Медо". Да споменем, че особено ефективно с тях се лекува простатит, ако се капят в 1 кафена чашка чай от бял равнец и се пие 2-3 пъти дневно. За лечението на хипертония препоръчваме да се ползват в чай от глог, а за отслабване ­ в отвара от стрък или корен от глухарче, чай от царевична коса.



кабинет.биодармедо.ком

Няма коментари: