сряда, 22 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година - как да се подготвим за бъдещето?

Звездите ще ви посочат пътя в хороскопа за 2011 година

Овен

Хороскопът за 2011 година сочи големи обрати в кариерата. По време на важно съвещание ще получите повишение, което ще ви издигне до важен пост. Освен това, ще бъдете в основата на важна сделка.

Телец

Представителите на тази зодия ще бъдат въвлечени в съдебни проблеми през 2011 година, чиито край дълго време ще бъде отлаган. Възможни са големи финансови загуби и проблеми свързани с работата.

Близнаци

За Близнаци 2011 година ще бъде, като цяло една от най-успешните години в живота им. Техният хороскоп показва подобрение на финансовото състояние. Възможно е повишение до по-добре платен пост или предложение за нова работа.

Рак

Премислете добре приоритети се, защото ще ви се наложи да избирате между кариерата и личния живот. В средата на година, ще имате шанс да се издигнете в работата, като това силно ще повлияе на живота ви и на отношенията в семейството.

Лъв

За хората родени под знака на лъва, хороскопът за 2011 година показва любов и мистика. За по-младите представителите на зодията се очаква да открият своята нова любов. Късметът ще бъде с вас през втората половина от годината.

Дева

Вашият хороскоп за 2011 година показва, че ви предстоят важни пътувания извън страната. Не отказвайте ангажименти, защото това може да принуди началниците да ви освободят от заеманата от вас длъжност. Настоявайте да пътувате със самолет, защото ще имате чести проблеми с кола на пътя.

Везни

2011 година ще бъде запомнена от вас, като време на големи промени. Ще се преместите в ново имот в пъти по-голям от сегашното ви жилище. През лятото ще бъдете освободени от работа, като почти веднага след първоначалния шок, ще получите предложение за стартиране на нова добре платена. Не се плашете от промените, защото това ще е вашият шанс за развитие.

Скорпион

Очакват ви проблеми в работата, като шансовете за подобряване на финансовото състояние са много малки. Не правете необмислени рискове и големи инвестиции в несигурни проекти.

Стрелец

Месеците между юни и септември ще бъдат посветени на вашето израстване като личност. Времето между тези месеци е подходящо да започнете изучаването на чужд език или да се занимавате с благотворителна дейност. Очаквайте големи финансови постъпления в края на годината.

Козирог

Годината за вас, ще е пълна с много положителни емоции. Хороскопът за 2011 сочи, че ви предстои ви вълнуваща лятна почивка, за която дълго време ще се говори. Отдайте се на живот през годината, защото според хороскопа ви ще спечелите огромна сума пари от лотарията.

Водолей

Намалете до колкото е възможно разходите си. Предстои ви трудна година от финансовата гледна точка. Изградете добри отношения с началниците си, за да си гарантирате оставане на сегашната си работа. Ще получите много ценен подарък от ваш близък за рождения си ден.

Риби

Хороскопът за 2011 показва изключително успешна в личен план година. Очаква ви дълга романтична почивка на далечен курорт. През зимата ще бъдете приятно изненадани от половинката си.



Няма коментари: