петък, 5 февруари 2010 г.

”Чумата” на века – стресът

Изборът е ваш!
Не забравяйте, че когато превъзпитате самите себе си, ще съумеете да постигнете много – ще се чувствате по-здрави, по-енергични и по-хармонични. Започнете още сега и не спирайте да мислите положително, защото през всички сезони и завинаги всичко е любов!

Колкото и тривиално да ви звучи – престанете да влагате толкова отрицателна енергия при всеки един малко по-труден момент. Нервите, които изразходвате, са предпоставка за появата на стрес, проклятието на XXI век. Всички ние го подценяваме, но стресът трайно завладя ежедневието ни, а нощем се промъква в съня ни. Научете се да контролирате психиката си. Нека си кажем истината – всички ние забравихме да се радваме на малките неща и да се усмихваме. Забравихме колко е хубаво да знаеш, че си способен да постигнеш всичко, което искаш и за което си мечтал.

Мислете позитивно.
Правете го постоянно. Изгонете дребнавостта и лошите мисли от главата си. Колежката ви закъснява системно, а това ви дразни. Ставате нервни. Да, това се случва! Това е ежедневието ни. А не трябва! Ценете себе си и околните.

Когато сте ядосани, не си помагате.
Поемете въздух и осъзнайте, че всичко е временно. За съжаление здравето ни и това на близките ни – също. Сега пак помислете дали е нужно да се страхуваме толкова, да се ядосваме, да влагаме толкова драма във всичко...




бюти.бг

Няма коментари: