понеделник, 2 ноември 2009 г.

Чай срещу инсулт

Смесват се добре по 60 г бял смил, корени от голям репей, цвят от бял равнец и невен, по 30 г листа от боровинка, майчин лист (сена), листа от бреза, семе от моркови по 50 г, плод шипка и корени елеутерокок.

Две супени лъжици от сместа се заливат с 600 мл вряла вода вечерта. Оставя се да кисне през нощта. Стои в хладилника. Капват се по 2 капки в ушите и носа, а по 6 капки - върху езика, сутрин и вечер на гладно.

С два литра бяло вино се заливат 200 г от изсушена агримония (камшик), кисне 14 дни, като се разклаща често. Пие се по 1 с.л. преди ядене по три пъти на ден в продължение на 6 месеца.

В 1 ч.ч. топла вода или мляко се слага 1 к.л. сяра от аптеката и се разбърква добре. Пие се по 3 пъти на ден 10 минути преди ядене.

Сутрин на гладно, в продължение на целия курс на лечение се пият по 3 с.л. настойка от добре измити картофени обелки - 2 с.л. картофени обелки се заливат вечер с 1 ч.ч. вряла вода. Киснат една нощ. Пие се само сутрин на гладно.

И още:

- При парализа на крайниците: В 500 мл ракия (водка) се слагат по две пакетчета смлян черен пипер и лимонтузу. Болното място се маже с тази смес, като преди това се разклаща добре.

- Пълни се шише с лайка и се залива със зехтин (олио). Кисне 14 дни и се използва за разтривки.

- Смесете по 2 с.л. лайка и пача трева и ги залейте с един литър горещо прясно мляко. Оставете да престои два часа.


Трябва да изпиете цялото количество на малки глътки в продължение на един ден - чисти бъбреците, простатата и спомага отделянето на урина. Прави се два пъти в седмицата.


блитц.бг

Няма коментари: