четвъртък, 30 октомври 2008 г.

Един по-различен начин на профилактика на атеросклерозата и исхимичната болест на сърцето

Вътрешно приложение:

1. Колестина: по 1 капсула 1 път дневно по време на хранене в продължение на 1 месец.

2. Екстракт от Артишок по 1 с. л. 3 пъти дневно след хранене в продължение на 1 месец. Курсът се повтаря 3-4 пъти годишно.

или

3. Лебершуц Ултра: по 1 капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене в продължение на 5 месеца.

4. Витал плюс: по 1-2 капсули 3 пъти дневно по време на хранене в продължение на 1-1,5 месеца.

5. Ацерола: по 1 таблетка 2-3 пъти дневно по време на хранене в продължение на 1 месец.

6. Фито 40 по 1 капсула 3 пъти дневно по време на хранене в продължение на месец.

7. Зелен чай с мента: Смуче се по 1 таблетка 2-3 пъти дневно след хранене. Курсът продължава до 3 месеца. Повтаря се 2-3 пъти годишно.

8. Масло Лимон или м. Портокал: по 1 к. 2 пъти дневно след хранене на бучка захар в чай или мляко. Курсът продължава 3 седмици. Почивка между курсовете 1 седмица.

9. Вива Малт: по 1 с. л. (15 гр) предварително разтворена в 100 мл обезмаслено мляко или преварена вода 2 пъти дневно по време на хранене. Курс 2-4 седмици.

10. Сироп Ред Бъри: по 1 с. л. 2-3 пъти преди хранене в продължение на 1 месец.

11. Боровинка Витал: по 1 с. л. 3 пъти дневно преди хранене в продължение на 1 месец.

12. Екстракт Хвойна: по 0,5 чаена л. 3 пъти дневно след хранене в продължение на 1 месец. Курсът се повтаря 2-3 пъти годишно.

13. Ябълков оцет: по 1-3 таблетки за смучене 3 пъти дневно след хранене в продължение на 1 месец. Курсът се повтаря 3-4 пъти годишно.
14. Млечна суроватка с праскова: приема се по 1 с. л. 2 пъти дневно 30 минути преди хранене в 150 мл преварена охладена вода в продължение на 2-3 седмици. Курсът се повтаря 2-3 пъти годишно.

Външно приложение:
1. Масло Лавандула: 5 к. на вана, t - 37-38 С°, ежедневно по 10-15 мин. Курс - 10-15 процедури.
2. Масло Иланг-иланг: аромалампа: 2 к. на 5 м², 1-2 пъти дневно по 10-20 минути в продължение на 3 седмици.

вивисан.бг

Няма коментари: