четвъртък, 18 септември 2008 г.

Инсулти и БИОЕНЕРГОЛЕЧЕНИЕ

Понякога стеничките на някой кръвоносен съд в мозъкъ на човек стават по-тънки, не могат да издържат на напрежението, което възниква близо до тях и се пукат. Кръвта нахлува в околните части на мозъка и се получават кръвни съсиреци, които могат да се разнесат за различно време. Тогава се казва, че човек е получил мозъчен инсулт, кръвоизлив в мозъка или по народному- удар.

В зависимост от товна, какви участъци от мозъка са засегнати, последиците са различни. Човек може да онемее или да говори неясно, да фъфли. Да получи парези- лицева пареза, което се изразява в изкривяване на лицето или на крайниците- ръка, крак. Да остане неподвижен за дълго време или цял живот.
В най-добрия случай болният може да усети горещина в мозъка си и след това да се почувства опаднал и недобре около 40 дни/но във всички случаи, ако усети горещина в главата, означава че е получил инсулт/.
При всички случаи мозъчните инсулти са много опасни. След известно време може да се получи втори или трети. Никой лекар не може да се каже кога ще настъпи следващият. Някой от тях може да бъде фатален. Затова е много важно всеки човек да се стреми да живее спокойно и да води зцдравословен начин на живот. Особено внимателен трябва да е човек, ако вече веднъж е получил инсулт.
През годините се утвърдих като добър специалист в лечението на прединсултни ио слединсултни състояния.
Най-добре е човек да ме посети, преди да е получил кръвоизлив в мозъка. По време на много внимателни и прецизни прегледи разбирам с точност къде стеничките на някой или няколко кръвоноснисъда са изтънели, до каква степен е станало това и правя по възможност съвършено лечение на тяфхното укрепване. Това е особено важно, ако човек е хипертоник, т.е. страда от високо кръвно.
При появили се вече инсулти с точност разбирам къде са станали и преди колко време.
Преглеждала съм инсултно болни, които са били много добре лекувани от ксвоите лекари и кръвоизливите не личат. Имала съм единични случаи, в които болният скоро е лежал в болница с диагноза инсулт, има характерни за това заболяване симптоми, но след прегллед установявам, че инсулт не е настъпил. Болните спират да пият някои или всички лекарства и се чувстват добре.
Преди години в гр. Добрич ме посетиха две симпатични пенсионерки, работили преди това като чиновничка и аптекарка. Страдаха от силно главоболие и безсъние, придружени понякога и с виене на свят, залитане, гадене, повръщане. И двете бяха прекарали няколко инсулта, но си личеше по време на прегледа, че бяха лекувани съвършено от лекарите. У едната едва улавях сигнали от претърпяна мзъчна операция. Въпреки заболяванията си имаха мнго хубав вид. След неколкодневно лечение се почувстваха отлично.
При лечение на слединсултни състояния се намаляват дозите от лекарства, изписани от лекуващия лекар, ако се използва и биоенерголечение. Това трябва да се направи много внимателно. Иначе може да стане предозиране на лечението и болният да не се чувства добре. Това се отнася и за много други заболявания, но не за всички.
Всеки инсултно болен трябва да има предвид, че не трябва да се доверява на случайни биоенерголечители, без опит в това лечение, дори и да имат дипломи, защото то е много сложно и в мозъка могат да се получат големи поражения.


медрубин.инфо

Няма коментари: