понеделник, 18 август 2008 г.

Глог, мента и валериана

Как действа?

Г.М.В. е билков продукт, подкрепящ нормалния нервен тонус на организма. Д-р Тошков лекува сърцебиене, сърдечна невроза, безсъние, депресия и повишена нервна възбудимост на организма с помощта и на Глог, Мента, Валериана.
Как и колко може да се приема?

Глог, Мента и Валериана се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки вечер. Благоприятното действие на Глог, Мента и Валериана проявява след 1-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-5 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Валериана 108 мг. Мента 108 мг.
Глог 109 мг. Инулин 175 мг.

Билките, които се използват във Глог, Мента и Валериана са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.
Има ли нежелателни и странични ефекти?

Глог, Мента и Валериана няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна.Предозиране на Глог, Мента и Валериана не може да се получи. Глог, Мента и Валериана не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Глог, Мента и Валериана може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Невролаксин плюс”.
Къде се произвежда?

ГЛОГ, МЕНТА И ВАЛЕРИАНА се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Габриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.


• ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Продуктът "ГЛОГ, МЕНТА И ВАЛЕРИАНА" е подходящ за:

* Нервната система
* Сърцето и кръвоносната система



томилхерб.ком

Няма коментари: