неделя, 27 юли 2008 г.

TUIGI SLIMS - Следвай моделите!

Продуктът TUIGI SLIMS представлява добавка към храната, съдържаща оптимална комбинация от лечебни растения, които регулират апетита, имат диуретичен и слабителен ефект. TUIGI SLIMS не позволява да се намалява мускулната маса, укрепва дейността на сърцето, регулира кръвното налягане, действа тонизиращо, пречиства организма и намалява нивото на лошия холестерол в него.

TUIGI SLIMS съдържа следните лечебни растения: лист сена, кора зърнастец стрък, овчарска торбичка, зелен чай и цвят бъз. Те се добиват в екологично чисти райони, съобразно тяхната специфичност, при подходящи метеорологични условия и по различно време на деня. Подлагат се на стриктен контрол съгласно европейските стандарти преди влагане в производство.

Формата под която се предлага TUIGI SLIMS е едно от основните негови предимства. Той представлява спиртно-воден извлек /тинктура/ от вложените лечебни растения без използване на изкуствени консерванти и стабилизатори, които могат да доведат до алергични реакции.

Действия на активните съставки определят ефективното приложение на TUIGI SLIMS за намаляване на телесното тегло и при лица с висок холестерол. TUIGI SLIMS спомага за подтискане на апетита и намаляване на наднорменото тегло чрез активизиране на обмяната на веществата. Влияе благоприятно върху нивата на холестерола, подпомага функциите на черния дроб и храносмилателната система. Ускорява преминаването на храната през червата, с което намалява резорбцията на мазнините.

Продуктът може да се приема от деца над 14 години и възрастни сутрин и вечер по 15 мл. Преди хранене. При спазване на препоръчаната дозировка една опаковка TUIGI SLIMS от 500 мл. стига за един месец за който гарантирано теглото се намалява с от 3 до 7 килограма, организма се тонизира, регулира се кръвното налягане и сърдечната дейност и се повишава самочувствието.



козметиката.ком

Няма коментари: