неделя, 27 юли 2008 г.

Апарат за спираловиден масаж

Най-скъпото за човека е неговото здраве. Днес съвременното общество се развива с бързи темпове и всеки човек се намира под силно напрежение, което води до натрупване на огромен душевен стрес. Прекомерната работа, недостатъчни занимания със спорт и закаляване способстват за широкото разпространение на неврастенията, мускулна слабост, разстройство на ендокринната система и други дисхармонични състояния и болести. Причината за тези болести обикновено се дължи на ненормалното кръвообращение и обмяна на веществата в човешкия организъм. Чрез кръвообращението и отделителната система се изхвърлят от организма токсичните вещества и течности.

Апарат за спираловиден масаж KED- B38 е вибрационният апарат за стимулиране на кръвообращението – чрез биоактивните точки на ходилата, осигуряващ непрекъснат поток от енергия и нормално кръвообращение, което стимулира и активира функцията на вътрешните органи, регулира се лунно- слънчевия баланс, стимулира се обмяната на веществата, усилват се механизмите на имунитета.

Увеличава се възможността за снабдяване на еритроцитите с кислород, ревитализират се клетките и органите на тялото, изчиства се кръвта, запазва се слабо алкална среда в организма, настъпва оздравяване от заболявания с различна сложност.
Бързото , активно спираловидно движение на кръвта способства за активизация на клетките и активното им зареждане с кислород. Процедурата с апарата се равнява на занимание със спорт, който е съизмерим с бавно тичане, 15 мин. ползване на апарат се равнява на 1 час бавно тичане или гимнастика, водещи до насищане на организма с кислород и зареждане с енергия.

Вибрационния апарат регулира дишането, кръвообращението, тонизира кръвоносните съдове, отстранява умората, безсънието, защитава от неврастения и др.негативни психични състояния.

- Стимулира нервната система, отстранява болките в мускулите.

- Предпазва от хипертония, хипотония и др. болести.

- Отстранява болките в раменете, в ставите и в крайниците.

- Ефективно способства за профилактиката и лечението на ревматоиден артрит, високи нива на пикочна киселина, вялост на нервните окончания.

- Ефективно помага за подобряване на състоянието на кожата и за намаляване на телесното тегло, за премахване на младежки пъпки, старчески петна.

- Ефективно способства за отстраняване на токсини и шлаки .

- Ускорява лечението на хронични болести като : захарен диабет, болки в шийните прешлени и раменете, главоболие, артрит, болки в седалищния нерв, безсъние и др.


козметиката.ком

Няма коментари: